úterý 4. září 2012

Jak si přitáhnout konkrétně to, co chci


Podělím se s Vámi o techniku, kterou jsem v roce 2011 četl v knize Pozitivní síla slova.

Technika je to jednoduchá. Autorka ji popisuje na skutečné události, která se ji stala, a to byl prodej domu. Určila si datum do kdy má být dům prodán a za jakou cenu. To datum určila s předstihem několika měsíců předem. Objevil se kupec o den předem, vše vypadalo dobře, ale z koupi sešlo, nakonec se v ten stanovený den objevil kupec, který tento dům hledal, cena souhlasila a tak došlo k prodeji.

Mne tato technika natolik zaujala, že jsem ji začal zkoušet na drobných věcech. Do svého diáře jsem si psal na několik týdnu předem co se má stát, s kým se potkám, co se mi přihodí. S jakými lidmi se potkám, s kým budu obědvat, kolik vydělám peněz, … Používám tuto techniku pravidelně, a pokud tomu věřím, vždy to vyjde. Nechávám se vést svým podvědomím a to co se má stát, ovlivňuji pouze svým konáním. Nic extra neplánuji. Nechávám věci plynout a využívám možností, které se mi nabízí.

Jaký je postup. Nejprve si musíte určit co by se Vám mělo přihodit, co se má uskutečnit, to si napište do diáře, nebo kalendáře. Může to být v předstihu několika dní, nebo týdnů, dokonce i měsíců. Pak si v průběhu dne při práci s diářem přečtěte i tyto naplánované události. Vždy si je vizualizujte, pokud jde o hmotnou věc, nebo si představujte místo, kde chcete tou dobou být. Jak se blíží datum "dodání, nebo realizace", buďte klidní a radostní, musíte se na to těšit, jako malé dítě na dárek, první film v kině, prostě to prožívejte s očekáváním. Uvidíte sami co se bude dít.

Pro mě jsou nejsilnější dva zážitky. V roce 2011 jsem si naplánoval jeden celý týden super události, od setkání s zajímavými lidmi, po nečekané peníze, a oběd s nádhernými ženami, až po úspěšná jednání. To byl páni týden, byl jsem jako v rauši, vše vycházelo na 100%, nečekaně a s přesností.

Druhý zážitek, zkušenost z letošního roku, kdy jsem vedl skupinu pěti lidi a dělali jsem master míting (spojení mozků, kdy vzniká kolektivní vědomí). Učil jsem tuto skupinu výše popisovanou techniku a já sám jsem si na počátku dubna stanovil, že v pátek 20 dubna uvidím v Ostravě bílé Ferrari California. Zná pár lidí, co znají lidi, kteří mají Ferrari v různých barvách, a bylo snadné jim zavolat a domluvit se, že mi 20 dubna takové auto ukážou. Jenže, to není to, o čem píšu. Čas plynul a při práci s diářem jsem vždy četl i poznámku na listu 20 dubna, pátek. Občas jsem se podíval na internet na Ferrari California, do Top Classu, nebo si jej pouze představoval.

V pátek 20 dubna jsem se cítil dosti vyčerpaně, neměl jsem dobrou náladu, ale věděl jsem, že ten den prožiji opět něco úžasného. Kolem oběda jsem šel po Masarykově náměstí, měl jsem asi půl hodiny čas do schůzky, a chtěl jsem si dát kávu, ale něco mě táhlo bočními uličkami na Černou louku. Říkal jsem si proč tam jdu, když jsem došel po nábřeží k prodejně motorek Ducati, uviděl jsem dvě slečny, které měly bundu této značky a šel jsem za nimi. U vodního světa stál mikrobus a vedle něj několik motorek. Obešel jsem mikrobus a myslel jsem, že sním, viděl jsem Ferrari, byla tam bílá Californie, červená Italia, modré Maserati a černé FF. Nikdo mi dopředu neřekl, že 20 dubna bude v Ostravě prezentace těchto vozů, v zastoupení Scuderia Praha, ale já si to naplánoval, nebo jsem si s panem Kabátem z firmy Scuderia Praha propojil myšlenky a ono se to stalo J

Tak moji milí, takto to funguje. Děje se nám to na co myslíme, a je jedno, jestli to chceme, nebo ne. Děje se to, čemu naše mysl věnuje pozornost. Věnujte pozornost svému dobrému životu, protože jedině tak můžete být změnou, kterou chcete vidět na tomto světě.

S láskou,


od Mariana Buštíka


                                www.cannaxtrade.cz

6 komentářů:

  1. V jakém čase se to do toho diáře píše? Že už se to stalo nebo normalne v budoucim, nebo ze se to deje prave ted? napr. chci abych potkala urcitou osobu a neco se stalo - tak to napisu: Potkala jsem toho a stalo se to nebo potkam toho a stane se to?

    OdpovědětVymazat
  2. Dobrý den, píšete si věci které se mají stát. Jakoby do budoucnosti :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Presne tak to funguje ,moj problem je naučiť sa pracovať s podvedomím.Aj si poviem všetko bude super vyrieši sa moja situacia napr.s vysporiadaním BSM ,ale podvedomie stále vŕta ,,ved s tym človekom sa nedá ani komunikovať nieto ešte riešiť..Teraz si vravím čas všetko dorieši a je to už blízko.Môžete mi poradiť! samozrejme situaciu priblížim v sprave.Ďakujem

    OdpovědětVymazat
  4. Pekny vecer.ja mam problem s koleginou.Nechcem si ju vsimat a ani pocuvat.A nechcem sa ani hnevat.Ale moje podvedomie mi to nedovoli.A ja sa hnevam.A viem ze ublizujem len sebe.Co mam robit!!Osoba robi problemi v kolektive.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přemýšlejte o tom CO CHCETE - ne o tom co NECHCETE.....

      Vymazat
  5. Když se chce, všechno jde. Já hodně věřím na sílu kamenů. Mám jich doma několik a každý mi pomáhá. Přítel tomu sice moc nevěří, ale já jo, tak se tváří, že tomu věří. K Vánocům jsme mu koupila speciální pánské náramky z https://www.midorini.cz/panske-naramky/ , které jsou pro něho ideální.

    OdpovědětVymazat