pátek 26. října 2012

BALÍČEK SUŠENEK


Slečna čekala na nástup do letadla na jednom velkém letišti .
Protože bylo ještě třeba čekat déle, rozhodla se, že si koupí nějakou knihu. Zároveň si koupila i balíček sušenek. Pohodlně se usadila a začala číst, rozhodnutá zkrátit čas a trochu si přitom odpočinout. Na vedlejším sedadle vedle balíčku se sušenkami si jeden muž otevřel časopis a začal ho číst. Když si ona vzala první sušenku, muž si také vzal jednu. Cítila se pobouřená tímto chováním, ale neřekla nic, myslíc si: “To je ale drzoun !”
Pokaždé, když si ona vzala sušenku, muž udělal totéž.
Štvalo jí to čím dál víc, ale nechtěla vyvolat scénu. Když už zůstávala poslední sušenka, pomyslela si: “A co udělá ten moula teď?” Muž vzal poslední sušenku, rozlomil ji napůl a dal jednu jí.
Teda, to už bylo příliš ...Byla hrozně rozčílená! V tom momentě potlačila zlost, chytla svou knihu a svoje věci a naštvaná odešla do nástupní haly.
Když se usadila na svoje sedadlo v letadle, otevřela svou tašku a ... s obrovským překvapením objevila svůj balíček sušenek uzavřený a nedotknutý !!!
Udělalo se jí úplně zle! Nechápala, jak se mohla tak zmýlit.... Zapomněla, že si svůj balíček se sušenkami nechala v tašce.. Muž se s ní podělil o své sušenky bez problémů, bez námitek, bez jakéhokoliv vysvětlování... a přitom ona se stále v duchu rozčilovala, myslíc si, že jí drze bere sušenky.... a teď už neměla žádnu možnost, aby mu to vysvětlila, a nebo se mu omluvila...

Jsou čtyři věci, které se nedají nikdy vrátit
KÁMEN, který jsme už hodili...
SLOVO, když už jsme ho vyslovili...
PŘÍLEŽITOST, kterou jsme už propásli...
a ČAS který už uplynul...


www.novydisplay.cz, www.novydisplej.cz, www.levnydisplej.cz, www.rozbitytelefon.cz, www.iphoneostrava.com, www.iphoneostrava.eu


Žádné komentáře:

Okomentovat