pondělí 15. října 2012

Poděkování a jak to funguje


Každé poděkování, každé slůvko – miluji tě /říkáte to sobě !/ čistí. Je to tak nastaveno.
Božství si to tak nastavilo. Vždy vám odcházejí jedna nebo 100 vzpomínek z podvědomí, nikdo neví…ale odchází. Čistí jen podvědomí a rozhoduje Božství, co přemění v čistou energii a pošle zpět, nebo vám ještě vzpomínku ponechá. Proč?
Protože jsme se ještě nepoučili a až pochopíme a prožijeme, až potom…až převezmeme za své jednání zodpovědnost, pak ji už není potřeba. Nikdo jiný. Pokud vám někdo říká, že vám vyčistí vzpomínky z podvědomí, nevěřte, tak to nefunguje.
Miluji tě, děkuji ti, ho´oponopono, kapka rosy, Havaj, modrá sluneční voda, tužka s gumou…, kniha Svět bez hranic, Tajemství ryzí cesty, Ceeport, samolepka, vizitka, záložka, odznak, videa, náramky dr. Ihaleakaly i Mabel Katz, to vše vás bude čistit. Máte k dispozici tak velké množství pomůcek! Bavte se a hrejte si!
Opravdu si přeji, abyste zažívali harmonii ve svém životě, tak jako ji zažívám já. Nic jiného nemusíte, jen chtít se změnit a pracovat na sobě, výsledky se dostaví.
Když to funguje u mě, bude to fungovat i u vás. Jen trpělivost a trpělivost růže přináší. Vždyť to víte. Víte totiž všechno co vám píši, naprosto všechno. Víte každé slovo, opravdu. Vzpomeňte si… Jen jste na to v tom shonu a překážek v životě zapomněli a já vám to jen občas připomínám. To je můj úkol, to je má cesta.
od Marie Michalcová¨


Žádné komentáře:

Okomentovat