středa 26. listopadu 2014

Přitáhněte si své sny

Pokud si přejeme mít lepší, šťastný život, není to jen o neustálém vzdělávání pozitivního myšlení, hledání a otáčení vzorců, nebo meditování.
I když by se to mohlo zdát takhle jednodušší, stále k tomu potřebujeme nějaké úsilí.
Tento zákon přitažlivosti jsem použil při svém osobním rozvoji, kdy jsem před zhruba před 2,5 lety plný negace, stresu a depresí vyskočil z nešťastného vztahu.
Díky mému kamarádovi jsem přišel na to, jak se dokázat zvednout a začít tuto cestu.
Nyní mohu děkovat, že vlastně vztah skončil a přitáhl si život plný štěstí, bezstarostného života a nyní pomalu zjišťuji to, že může být ještě lepší a příjemnější.
Protože jakmile si člověk uvědomí, že úspěšné cesty vedou přes zklamání a utrpení, je na dobré cestě.

Spoustu lidí však neví, co doopravdy chtějí. Bojí se, že toho nedosáhnou a jak pak dokáže vlastně vesmír rozpoznat, co má naskytnout, když se neustále tím omezují?
A abychom tyto myšlenky odstranili, je potřeba se sám sebe zeptat:
"Je to skutečně tak, že toho nemohu dosáhnout?"
"Kde bych bez tohoto mohl být? Proč to tak už nedělám? Nemohu dovolit, aby mě to neustále brzdilo."
Pokud jsou ale lidé v bezpečí a pohodlí, tak se nikam nehrnou a to je ten problém. Raději si pak říkají, že bezpečnější je být při zemi, což slýchávám velmi, často.
Ale to není žádná výmluva.
Uvědomte si, že pokud člověk nemůže najít tu správnou cestu a neustále se vrací, tak je něco špatně a tělo nám jasně dává najevo, že to je špatná volba.

O smíření mluvím neustále. Ale ono to smíření je vlastně fyzikální zákon, který funguje v celém vesmíru.
Bez něj, bychom se nikdy nikam nedostali a je to stejné, jako když chceme udělat krok kupředu.
Takže nejprve se musíme smířit s tím, že jsme prostě takový a že máme určité nedostatky, jako egoismus, závist, nebo stres a oni samy postupně zmizí.
Tedy jakmile zapomene na určitou věc a necháme jí plavat. Tak se otevřou zcela nové dveře, kde se objeví způsob na náš starý problém.
POZOR: To však neznamená, že všechno necháme tak, jak je, což si spoustu lidí nejspíš bude myslet.

Dosud jsem byl názoru a hodně psychologů to tvrdí, že není dobré si klást velké cíle.
Ano, pokud na to člověk není duševně připraven a potýká se s negativními vlastnostmi, tak to je pro něj opravdu velice škodlivé, protože pokud by se mu určitá věc splnila a následně se něco pokazilo, člověka to lehce položí.
Takže nevěšme zase hlavu. On nás vesmír tím na druhou stranu chrání. A dokud budou, nic co by člověka mohlo položit, vám nedá.
Pokud to je však naopak, tak to je pro něj velice prospěšné a vlastně i zábavné.

Jakmile tedy máte nějaký nápad, který by jste chtěli zhmotnit, či zrealizovat, zaměřte se na pocity, protože už to je začátek přitahování. A jestli z toho budete mít dobrý pocit, jestli ucítíte dobrou náladu a radost k životu, je to to správné, protože naše pocity, jsou vytvářené našimi myšlenkami, které vytváří okolnosti a následky.

Jedno z nejdůležitějších věcí je mít pocit vděčnosti, která je jedním z nejvíce užitečných emocionálních stavů a buďte vděčni za vše dobré, co se ve vašem okolí naskytuje.
Tím můžeme přitahovat další věci, za které opět musíme být vděčni a další a další, až se z toho stane řeka, po které připluje váš sen.
Hlavně nepovažujme v životě vše za samozřejmé. Ani jídlo, nebo cokoliv jiného, co by vypadalo jako samozřejmost.
Takže zde vidíte, že zákon přitažlivosti není zase tak nadpřirozená schopnost.
Zkrátka si naplno všímejme svého těla a věci se splní.
Dávejme si ale velký pozor, kde a co sledujeme.
Nacházíme se v době, kde se lidská kultura soustředí hodně na to, co nemáme. Sledujeme to, co mají ostatní a věnujeme pozornost manipulačním médiím, které si rádi něco přidají a občas klamou.
Ve skutečnosti máme vše, co potřebujeme a je to pouze v nás.
POZOR však na to, že pokud se spokojíme s tím, co máme nyní, už se nemusíme dostat dál a zůstaneme kde jsme.
Takže kladení si cílů, je velmi důležité a opatrně stále vyšších.

Jakmile tohoto dosáhneme, nebrání nám nic, co by zastavilo touhu jít si za tím.
A všechno, za čím si jdeme, se postupně splní.

Můj úspěch jsem nejdříve přiřazoval k mému cvičení taichi, které člověka uklidňuje, ale může to být klidně i právě zákonem přitažlivosti.
Protože pokud člověk každý den myslí na určitý cíl, každý den si říká, že musí udělat to a to a tamhle se zlepšit a hlavně, že to udělá, naše myšlenka vyšle signál do vesmíru, kde se ta blahodárná energie nalézá a náš sen přitáhne.
Takže základem je mít velké úsilí k nějakému snu, či plánu.

Tyto články píšu proto, abych se s vámi podělil o ten příjemný pocit, kdy se člověk stane zcela jiným, lepším a šťastnějším. Abych vám ukázal, jak to funguje a hlavně že to skutečně funguje.
Moc si přeji pomoci těm, kterým to nejde, kteří si s tím lámou hlavu a na nic nepřechází, což je celkem časté.
Takže se mi nebojte ozvat a něco s tím společně provedeme.

autor: Daniel Vacek alias Jay Dany Dee



E-shop mobilních telefonů za bezkonkurenčně nejlevnější ceny

1 komentář:

  1. Krásně napsané.Vím, že tohle vše funguje a existuje.Hodně o vesmíru čtu a sleduju.Ale něco je u mě ne tak, jak má, protože nic nepřichází.takže ráda uvítám Vaši pomoc.děkuji :-)

    OdpovědětVymazat