pondělí 12. března 2012

Láska je odpovědí na všechno


KIESHA CROWTHER ZVANÁ MALÁ BABIČKA O ROKU 2012

Kiesha Crowther zvaná Malá Babička (Little Grandmother), nejmladší šamanka na světě, je strážkyní pradávné  moudrosti předků. Je jí třicet let, je bílé pletí, světlých vlasů a předává nám poselství předků týkající se současných  změn na naší Zemi, jejího přechodu do vyšší dimenze. Založila  Kmen mnoha barev (www.tribeofmanycolors.net)   a v dubnu 2010 začala vystupovat veřejně. Vidět a slyšet tuto Malou Babičku je skutečným zážitkem.
Ve svých rozhovorech se zaměřuje na témata: láska, věčnost, změny na Zemi, indigové a křišťálové děti, strava, andělé, silová místa a také rok 2012. Kiesha o sobě říká:

„Pocházím z maličkého města v Coloradu. A už když jsem byla dítě, uměla jsem vidět energii na všem, co je živé. Mnoho barev, vibrace. Na všem, co je živé. Jsem schopna mluvit se  zvířaty a slyšet, co chtějí říci a to od velmi útlého věku.
Žádný hřích neexistuje. Jste tady, abyste se učili. Pozemský život je škola. Všechno, co zažíváte každý den, dobré i  špatné, je zkušenost k učení. A můžete se učit a růst z každé zkušenosti. Ať je dobrá, nebo špatná, těžká nebo lehká.  Abyste rozuměli, kdo jste:  Jste bohové a bohyně. Já  jsem bůh a bohyně na své  vlastní cestě, která mi byla  dána mým velkým Já, pro  mé nejlepší učení, a nemohu soudit jiné lidské bytosti. A nikdo nemůže soudit  vás. Jste dokonalí.“
S laskavým svolením  překladatele z angličtiny  (blog OrgoNet, http://orgonet-littlegrandmothercz. blogspot.com) uvádíme  ukázku z přednášky „Malé  Babičky“ v listopadu 2010  v Zurichu na téma roku  2012. Na tomto blogu najdete mnoho dalších úžasných promluv této mladé  šamanky.



2012
Žijeme v magické době. V nejúžasnějším čase, který kdy  byl na planetě Zemi. Země se znovuzrodí ve své plné slávě  svého nebeského Já. Změna již začala. A my budeme mít  možnost dosáhnout v ní osvícení. Máme jenom dva roky,  abychom změnili to, jací jsme.
Jsou tisíce knih o roce 2012 a dozvěděli jsme se z nich  mnoho různých věcí. Ale vy víte, že národ Mayů, jediný národ, který kdy dříve prožil úplný posun, promluvil teprve  před několika měsíci. A Mayové říkají: „Nemějte strach. Radujte se ve svém srdci.“ Protože to bude krásné. Budeme mít  příležitost postoupit ve vývoji lidstva, stát se osvícenými. A  když jste osvícení, všechny věci dávají smysl. A vy žijete ze  srdce. Víte, že nyní užíváme méně než třetinu svého mozku?  Velmi brzy nám bude darováno plné užívání.
Nyní máme strach jen proto, že ty věci nechápeme. Jakmile budeme osvíceni, všechny věci se vyjasní. Není čeho se bát.
Alejandro, praotec všech mayských národů, řekl, že jediné zdi, které kolem sebe uvidíme padat, jsou zdi, které nás  držely ve vězení, a měli bychom se radovat a být nadšení a  šťastní, že z něho vycházíme.
To, čemu věnujeme svou energii a své emoce, se stane realitou. To je dar všem lidem. Ať je to cokoli, stane se to pro  nás realitou. A v příštích pár letech se změní mnoho věcí.


Možná se zatím bojíte, protože nevíme, co přijde, a tak žijete ve strachu.
Ale když budete přebývat  ve svém srdci, budete nadšeni tím, co přichází.
Pak  budete žít v radosti.
Opakuji, není čeho se bát.
Brzy  poznáte, že celý svět se změní na něco mnohem  krásnějšího.


Čeho byste se báli? Přichází nebe na Zemi. A my můžeme  žít v nebi. Je to naše volba. Zůstanete-li ve svém srdci a  budete láskou, budete osvíceni a postoupíte s matkou Zemí  do něčeho vyššího. To říká národ Mayů, který prožil už dříve  podobnou změnu.
Ta úplná změna se odehraje během několika minut, velmi  rychle. Ale bude pár dní úplné temnoty. V tu dobu je pro  nás velmi důležité zůstat ve svém srdci. Shromážděte své  rodiny, prostě jen buďte v lásce a zůstaňte klidní.


Nenechte se překonat strachem.
Všechno bude   v pořádku.
Až zase vyjde slunce, uvidíte novou Zemi.
A všechno bude dávat smysl.
Stanete se osvícenými.
Postoupíte kupředu k novému lidstvu,   kterému vládne láska.


Mnozí lidé nechápou,  jak se svět posune. A to  jim přináší hodně strachu, a ptají se, zda bude  hromadné ničení. Nějaké  přírodní katastrofy budou, ale kdy žilo lidstvo  bez přírodních katastrof?  K těm dochází stále.
Planeta Země má velmi  tvrdý střed. Kolem něho  je horká láva. Něco jako  poleva. A zemská kůra  sedí na té lávové polevě.  A když se změní póly, nepohne se to celé, ale střed  bude pevně držet, a zemská kůra se prostě pohne.  Nebude to tak tragické,  jak si myslíme. Matka se  protáhne a posune se do  svého dokonalého stavu. A bude tu skutečné nebe. A my  ho uvidíme a budeme v tom stavu i žít.
Ten posun již začal. Póly se již začínají pohybovat. A na  planetu Zemi přicházejí obrovská kvanta energie. Já mohu  vidět energii, a vidím, kdy energie přichází. I naše věda umí  změřit, kolik energie přichází na Zemi. A víte, že v posledním roce se energie více než ztrojnásobila.


Obrovská množství energie přicházejí na planetu  Zemi.
A přicházejí v krátkých intervalech, aby nám  daly čas strávit tyto nové energie.


Až dojde k velkému posunu, na planetu Zemi přijde  ohromné množství energie. A jestli nevěnujeme ani trochu  času tomu, abychom si na ně zvykli, lidské tělo zemře. Ale  opravdu už to začalo, matka Země a lidská těla nyní mají  více vibrující energie než předtím.
Svět se mění. Naše těla se mění. Mění se i struktura DNA.  Je to reálné. My jsme ti, kteří budou během té změny naživu. A skutečně je na nás, abychom změnili způsob, jakým  žijeme. Jestliže se nezměníme a stále budeme žít ze své  mysli a ze svého ega, budeme odstraněni, protože zabíjíme  matku Zemi. Matka Země bude dále žít v univerzální lásce.  Ale je na nás, zda půjdeme s ní nebo ne. Vše, co se po nás  chce, je, abychom byli v lásce. To je vše. Je to tak snadné.  A vaše duše vás vždy povede správným směrem. Vždy.
Originální přednášky a rozhovory Malé Babičky najdete též na http://vimeo.com/15710699

Zdroj: www.medium.zde.cz



Žádné komentáře:

Okomentovat